Bulevardul Liviu Rebreanu 3, Timișoara 300425
  Lun - Vin 9:00am to 9:00pm | Sâm 10:00am to 6:00pm   +40 757 333 103

Tratament de canal

Cu ajutorul unui tratament de canal poți salva un dinte foarte afectat, astfel evitând extracția. Tratamentele de canal (tratementele endodontice) asistate de microscop au cea mai mare rată de succes, în comparație cu tratamentele de canal clasice.

Microscopul în endodonție permite medicului specialist să obțină o imagine foarte clară și foarte detaliată asupra radăcinilor dintelui (microscopul este capabil să mărească imaginea de 25 ori) ceea ce permite un control foarte precis și rezultate foarte bune.

Tratamentul de canal sub microscop, efectuat cu instrumentar rotativ, este cea mai eficientă și complexă medodă de lucru în prezent, care permite medicului să depisteze toate canalele dintelui, să curețe eficient și să indentifice cu ușurință alte probleme pe care dintele le poate avea.

Echipa noastră de specialiști lucrează cu cele mai bune materiale și cu aparatură de ultimă generație pentru te ajuta să-ți salvezi dintele de la extracție.

Fără extracție!

Principalul beneficiu al tratamentului endodontic este acela de a salva dintele afectat. Prin intermediul terapiei endodontice se îndepărtează în totalitate dentina afectată și prin folosirea microscopului se curăță în profunzime canalul radicular. Folosirea microscopului în endodonția microscopică oferă un diagnostic și un tratament concret.

Fără durere!

Multe persoane consideră tratamentul de canal fiind unul extrem de dureros, însă datorită noilor tehnici și tehnologii utilizate în stomatologia modernă, tratamentul endodontic este astăzi o intervenție stomatologică lipsită de durere. Tratamentele la microscop se realizează pentru a ne asigura că toate canalele sunt găsite, obturate complet și corect și nu prezintă riscul altor probleme.

Mai multe informații:

Dintele care a fost tratat endodontic și apoi restaurat poate ține o viață întreagă dacă avem grijă să respectăm toate indicațiile medicilor. Întrucât caria dentară încă poate afecta un dinte care este deja tratat, în unele cazuri este posibilă nevoia de retratament endodontic.
Tratamentul endodontic constă în îndepărtarea pulpei dentare afectate, urmată de curățarea în profunzime a dintelui și umplerea spațiului rămas gol cu un material special. Ca orice tratament stomatologic realizat în ziua de astăzi, tratamentul endodontic se realizează în urma unui consult realizat de către medic specialist endodont și după analizarea unei radiografii dentare. Un tratament la microscop se efectuează într-o singură ședință, iar în cazurile excepționale în maxim 2 ședințe, în timp ce pentru efectuarea unui tratament fără microscop sunt necesare între 3 și 5 ședințe.

Opening Hours

Luni - Vineri
9:00am to 9:00pm
Sâmbătă
10:00am to 6:00pm
Duminică
închis