Bulevardul Liviu Rebreanu 3, Timișoara 300425
  Lun - Vin 9:00am to 9:00pm | Sâm 10:00am to 6:00pm   +40 757 333 103

Fațete dentare

Fațetele dentare sunt un înveliș ceramic subțire, dar foarte rezistent, care se aplică peste suprafața vizibilă a dinților și sunt folosite pentru a corecta sau/și îmbunătăți aspectul. Astfel, defectele dinților din partea frontală sunt mascate perfect.

Fațetele dentare reprezintă modalitatea cea mai rapidă de a obține și păstra pe termen lung un zâmbet estetic și alb. Tehnica de fațetare a dinților este minim invazivă, iar rezultatele vor fi extraordinare. Medicul stomatolog pregătește dinții prin șlefuirea unei parți din smalțul lor de pe fața vizibilă a dintelui, în funcție de situația fiecărui pacient în parte. Urmează apoi amprentarea danturii și trimiterea mulajului în laboratorul de tehnică dentară.

Rezultate rapide!

Fațetele dentare pot reprezenta o soluție optimă atunci când dantura ta prezintă fisuri sau ciobituri, atunci când dinții au probleme de aliniere sau au forme și dimensiuni diferite. Totodată, ele sunt potrivite și dacă ești jenat de culoarea galbenă a danturii.

Avantajele fețetelor dentare:

Principalul avantaj este că fațetele dentare oferă dinților o estetică impecabilă. Acestea acoperă cu succes micile imperfecțiuni ale dinților și iți asigură un zambet alb și stralucitor.

Fatețele dentare prezintă precizie în realizare, adaptându-se fizionomiei. Medicul specialist iți va recomanda varianta cea mai potrivită pentru tine iar toate materialele utilizate sunt biocompatibile

Ele nu se colorează în urma consumului de alimente care păteaza (fructe de pădure, cafea, vin rosu) sau a fumatului.

Castigi un zâmbet natural, mai alb și de lungă durată deoarece estetica dinților este mult îmbunătățită într-un timp foarte scurt. Fatețele dentare sunt foarte rezistente și reprezintă o soluție pe termen lung. Tratamentul este rapid și lipsit de durere.

Opening Hours

Luni - Vineri
9:00am to 9:00pm
Sâmbătă
10:00am to 6:00pm
Duminică
închis