Bulevardul Liviu Rebreanu 3, Timișoara 300425
  Lun - Vin 9:00am to 9:00pm | Sâm 10:00am to 6:00pm   +40 757 333 103

Coroană dentară

Recapătă-ți zâmbetul rapid și fără durere cu ajutorul coroanelor dentare. Realizate din materiale premium, de cea mai bună calitate și prin tehnologii moderne digitale, coroanele dentare sunt una din cele mai căutate soluții de către pacienții care au probleme cu dantura.

Dacă ai unul sau mai mulți dinți lipsă și nu dorești un implant dentar, sau ai unul sau mai multi dinți foarte afectați, coroana dentară este cea mai bună soluție pentru care poți opta.

Odată cu evoluția tehnologiei, atât materialele din care sunt compuse coroanele și punțile dentare cât și metodele de realizare, asigură naturalețe zâmbetului fără probleme de biocompatibilitate și fără durere.

Coroană ceramică pe suport metal

Oferă funcționalitate și estetică asemănătoare unui dinte natural la un cost avantajos. Este o soluție optimă pentru persoanele care iși doresc un zâmbet frumos și funcțional dar au un buget limitat. Coroana metalo ceramică este o coroană fizionomică iar învelișul ceramic prezent pe toate fețele simulează destul de exact textura și nuanțele naturale ale dintelui natural.

 

Coroană dentară integral ceramică

Obține o dantură identică cu cea a dintilor naturali și bucură-te de un zâmbet de invidiat în fiecare zi. Coroanele dentare integral ceramice oferă o estetică impecabilă și rezistența îndelungată.  Este cea mai fizionomică coroană disponibilă, alcătuită exclusiv din ceramica, fără schelet metalic sau din zirconiu, reprezintă cea mai „naturală” coroană dentară artificială.

 

Coroană ceramică pe suport zirconiu

Partea estetică nu mai este o problemă când vine vorba de coroanele ceramice pe suport de zirconiu. Câștigi un zâmbet natural, funcțional și rezistent, pentru care vei fi invidiat. Estetic este superior metalului, fiind alb opac. Rezistența sa este comparabilă cu a metalului, totuși există cazuri în care metalul nu poate fi înlocuit cu zirconiu

 

Punte dentară

Atunci când lipsesc unul sau mai multi dinți, iar pacientul nu dorește implanturi dentare, cu ajutorul punții dentare redăm integritatea arcadei. Acesta este un mod foarte eficient prin care poți obține rezultate rapide fară durere deoarece nu necesită intervenție complexă ca în cazul unui implant dentar.

Beneficiile unei coroane dentare

În cazul în care un pacient a suferit un traumatism dentar, coroana dentară îl poate ajuta să înghită alimentele în mod normal, având același rol ca și un dinte natural.
Nu presupune multe vizite la cabinetul dentar: în mod normal, dacă pacientul nu necesită și tratarea altor afecțiuni, cum ar fi cariile sau tratamente endodontice (ale canalelor), este nevoie de două vizite pentru montarea unei coroane dentare.

Coroana dentară are o textura similară cu dintele natural și este o procedura confortabila pentru pacient fără riscuri pentru sănătate, aceasta fiind realizată din materiale biocompatibile. Medicul stomatolog se va asigura că modul în care arată coroana dentară se potrivește cu restul danturii, atât la formă cât și la culoare.

În medie o coroană dentară ține între 5 și 15 ani. Durata de viață pentru aceste lucrări este generată de materialele folosite în construcția ei, modul de folosire, stilul de viață dar și igiena orala a pacientului.

Opening Hours

Luni - Vineri
9:00am to 9:00pm
Sâmbătă
10:00am to 6:00pm
Duminică
închis